خواص و تاثیر خرما و سرماخوردگی را درمان نمودن
خواص و تاثیر خرما و سرماخوردگی را درمان نمودن
خرما و سرماخوردگی,خرما و سرماخوردگی,خرما سرماخوردگی,شیره خرما و سرماخوردگی,خرما سرماخوردگی,خرما در سرماخوردگی,خرما برای سرماخوردگی خوب است,خرما برای سرماخوردگی خوبه,خرما برای سرماخوردگی مضر است,خرما برای سرماخوردگی مفید است,شیره خرما سرماخوردگی,خرما برای سرماخوردگی ضرر دارد,خرما در درمان سرماخوردگی,شیره خرما برای سرماخوردگی
در این مطلب از سایت جسارت به خواص و تاثیر خرما و سرماخوردگی را درمان نمودن می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
خرما دارای خواص بسیار زیادی از جمله بازگشت انرژی و جوانی از دست رفته است که در قرآن و دیگر کتاب های مقدس نیز به خواص این میوه شفابخش اشاره ویژه شده است.این روزها مناطق جنوبی و شرقی استان درگیر برداشت محصول خرمای خود هستند و این محصول دارای خواص بسیار زیادی از جمله بازگشت انرژی و جوانی از دست رفته است.درخت خرما خواص بی شماری دارد و می توان گفت که از تمام قسمت های این درخت می توان استفاده کرد و یک ضرب المثل عربی می گوید که خواص درخت خرما به اندازه روزهای سال است.
خرما و سرماخوردگی
از مهمترین میوه های مفید برای سرماخوردگی می توان خرما را نام برد که خواص موجود در این میوه توانسته برای بهبودی بیمار بسیار مناسب واقع گردد. سرماخوردگی یکی از شایع ترین امراضی می باشد که معمولا در فصول پاییز و زمستان بیشتر مردم را گرفتار خود می نماید و همواره برای گذراندن دوره نقاهت افراد باید ویتامین های خاصی به فرد بیمار برسد تا بتواند از پس این بیماری به ظاهر ساده بر بیاید.
در خرما، مقداری فیبر غذایی موجود است، فیبر موجود در خرما برای سلامت دستگاه گوارش و تغذیه بسیار مناسب است، علاوه بر آن خرما حاوی کاروتنوئیدها یا موادرنگی است که پیش ساز ویتامین A و آنتی اکسیدان محسوب می شود و جلوی ضایعات و سرطانی شدن سلول ها را می گیرد.خرما در درمان یبوست، اختلالات روده ای، مشکلات قلبی و اسهال مفید است و جزو مواد غذایی ملین به شمار می آید.به همین دلیل برای افرادی که از یبوست رنج می برند، مفید اعلام شده است، برای اینکه هر چه بهتر و بیشتر از این خاصیت خرما استفاده کنید، بهتر است خرما را یک شب کامل در آب خیس کنید و صبح روز بعد خرماهای خیس خورده را مانند شربت مصرف کنید.بعضی از انواع نخل ها میوه شان وقتی رطب هستند، چیده و استفاده می شود؛ مثل رطب مضافتی و کبکاب «زرد طلایی» و بعضی دیگر باید بعد از مرحله رطب، ۲۰ روز در گرمای خرماپزان مناطق گرمسیر بر سر نخل بماند تا نیمه خشک شود که به آن خرما می گویند، مثل خرمای نیمه خشک زاهدی و پیارم؛ البته بعضی از انواع خرماهای نیمه خشک را کاملا خشک کرده و به بازار می فرستند.
خرما و سرماخوردگی
یکی از میوه های مناسب برای بهبود افراد خرما می باشد این رقم به دلیل طبع گرم آن بسیار مفید بوده و همواره باعث افزایش مقاومت بدن و تقویت سیستم ایمنی بدن شده و با توجه به ویتامین های موجود در آن می توان در فرایند بهبود بیماری کمک شایانی صورت پذیرد.
خرما و سرماخوردگی
- ۹۷/۰۷/۰۵