با اثر مثبت و درمانی ادویه زردچوبه و سرطان آشنا شوید
با اثر مثبت و درمانی ادویه زردچوبه و سرطان آشنا شوید
زردچوبه و سرطان ، زردچوبه و سرطان دهان ، ادویه زردچوبه و سرطان ، خواص زردچوبه و سرطان ، مصرف زردچوبه و درمان سرطان ، اثر زردچوبه و سرطان
در این مطلب از سایت جسارت به خواص زردچوبه و سرطان می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.زردچوبه با خواص بیشماری که دارد عنوانی به نام زردچوبه درمانی را نیز کسب کرده است و همین دلیلی بر جایگزینی برخی داروهاست.داروهایی که عوارض جانبی زیادی دارند و با درمان یک عضو به عضوی دیگر آسیب می زنند.بنابراین بهترین کار این است به جای اینکه با بروز هر مشکلی به سراغ مصرف دارو بروید ابتدا از روش های طبیعی برای حل مشکل استفاده کنید.البته خواص زردچوبه برای پوست صورت ثابت شده است.
زردچوبه و سرطان
در پژوهشهای صورت گرفته بر روی موشهای آزمایشگاهی مشخص شد که زردچوبه نقشی موثر در درمان سرطان دارد.
در یکی از این پژوهشهای انجام شده، چندین موش در معرض مواد شیمیایی سرطانزا قرار داده شدند.
در نهایت نیز مشخص شد مادامی که موشها از زردچوبه استفاده کنند، جلوی پیشرفت هرگونه سرطانی گرفته میشد.
با این وجود، زردچوبه به تنهایی در دستگاه گوارش موثر ظاهر نمیشود و مصرف آن در کنار فلفل یا زنجبیل توصیه میشود.
طبق پژوهشهای انجام شده، فلفل میزان تاثیرگذاریِ زردچوبه را تا 200 درصد افزایش میدهد.
خواص زردچوبه و سرطان
دانشمندان دانشگاه سنت لوئیس آمریکا دریافته اند زردچوبه که دارای خواص دارویی است، در درمان بیماری ها امیدبخش است.
تیم تحقیق در این مطالعه، رشته ای از سلول های سرطانی روده را در قالب مدل آزمایشگاهی بررسی کردند.
آنها دریافتند درمان سلول ها ابتدا با کورکومین و سپس با سیلیمارین به مراتب موثرتر از درمان سلول ها فقط با یکی از این ترکیبات به تنهایی به منظور مقابله با سرطان است.
ترکیب این فیتوشیمیایی ها مانع از تکثیر و گسترش سلول های سرطان روده می شود.
بعلاوه زمانیکه سلول های سرطانی ابتدا در معرض کورکومین و سپس در معرض سیلیمارین قرار می گیرند، تعداد بیشتری از سلول ها می میرند.
زردچوبه میتواند از بروز سرطان پروستات جلوگیری کرده، رشد سرطان پروستات موجود را کاهش داده و حتی سلولهای سرطانی را از بین ببرد.
محققان مختلفی دریافتهاند که ترکیبات فعال این ادویه آن را به یکی از بهترین پیشگیرنده ها در مقابل تومورهای ایجادشده به خاطر پرتو تبدیل کرده است.
این ماده همچنین تأثیرات پیشگیرنده ای در برابر سلولهای تومور مثل لوکمی سلول T، سرطان روده بزرگ و سرطان سینه دارد.
زردچوبه و درمان سرطان
کارولین اندرسون، پزشک آمریکایی، مدعی است که ترکیبی جادویی را میشناسد که میتواند از انواع سرطان پیشگیری کند.
دستور تهیه این ترکیب بسیار آسان است. و مواد مورد نیاز این ترکیب را میتوان در هر خانهای یافت.
دکتر اندرسون میگوید که اساس تحقیقات وی سنتِ غذایی مناطق شرقی هند در دوران باستان است.
او در ادامه میگوید که این ترکیب هندی بیش از دو هزار سال قدمت داشته و توسط گروههای پزشکی غربی نیز به تایید رسیده است.
آداب غذا خوردن هندیها بیشتر با ادویه تند شناخته شده است. این ترکیب نیز از این قاعده مستثنی نیست.
دکتر اندرسون در مورد این ترکیب جادویی میگوید: «اگر این ترکیب روزانه مصرف شود، آن شخص به طور قطع به سرطان مبتلا نخواهد شد.»
به اندازه یک چهارم قاشق چایخوری زردچوبه را به نصف قاشق چایخوری روغن زیتون ترکیب کرده و مقدار کمی هم فلفل سیاه به آن اضافه کنید.
این سه ماده غذایی را میتوانید در یک فنجان با هم ترکیب کرده و سپس آن را مصرف کنید.
لازم به ذکر است که بنا به تشخیص خودتان میتوانید آن را به تنهایی و یا همراه با سالاد یا سوپ میل کنید.
به این نکته توجه کنید که اگر تصمیم گرفتید آن ترکیب را با غذای اصلی خود میل کنید، بهتر است که در مراحل آخر به غذا اضافه شود.
اندرسون در آخر صحبتهایش اضافه میکند که این ترکیب علاوه بر اینکه میتواند از پیشرفت سرطان پیشگیری کند، میتواند سلولهای سرطانی را نیز از بین ببرد.
او همچنین میگوید که میتوان چندین نوبت در روز از این ترکیب استفاده کرد. او حتی پیشنهاد میکند که تا میتوانید از این ترکیب استفاده کنید،
زیرا درمانی کاملا طبیعی علیه تومورهای بدخیم سرطانی است که هیچگونه عوارض جانبی نیز ندارد.
مصرف زردچوبه و سرطان
تحقیقات بر روی این مورد در دانشگاه جان هاپکینز آمریکا انجام شد و به این نتیجه رسیدند که
دو ترکیب موجود در زردچوبه و پیاز (کورکومین و کوئرستین) موجب کاهش اندازه( به میزان۵۰%) و تعداد (به اندازه ۶۰ %) پولیپ های روده می شود.
کوئرستین (quercetin) که در پیاز وجود دارد، یک آنتی اکسیدان است.
این آنتی اکسیدان در سیب، چای ، انگور قرمز، پرتقال، لیمو ، آلبالو و سبزیجات سبز رنگ نیز یافت می شود.
کوئرستین نه تنها در کوچک کردن سلول های سرطانی اثر دارد، بلکه در جلوگیری از آلرژی و ورود بعضی میکروب ها به بدن نقش بسزایی دارد.
کورکومین (curcumin) که در زردچوبه وجود دارد، در بدن به دو صورت ظاهر می شود:
آنتی اکسیدان و آنتی باکتریال (از ورود باکتری به بدن جلوگیری می کند).
گذشته از این ها، زردچوبه در سلامتی کبد، کاهش کلسترول خون و جلوگیری از فعالیت سلول های سرطانی به خصوص در سرطان های سینه، خون و روده بزرگ نقش بسزایی دارد.
زردچوبه دارای خاصیت کاهش کلسترول و جلوگیری از چسبندگی پلاکت ها است. اسانس زردچوبه دارای خاصیت ضد میکروبی به روی بسیاری از
میکروارگانیسم ها از جمله استافیلوکوک، استرپتوکوک، کلستریدیوم، سارسینا، کورینه باکتریوم و خاصیت ضد قارچی است.
زردچوبه و سرطان
- ۹۷/۰۷/۰۵