صباخ

صباخ

صباخ

صباخ

صباخ

۵ مطلب در بهمن ۱۳۹۶ ثبت شده است

خواص آلو سیاه برای زنان باردار

يكشنبه, ۲۹ بهمن ۱۳۹۶، ۱۰:۲۴ ق.ظ

اثرات شفا بخش و خواص آلو سیاه برای زنان باردار و درمان دیابت

اثرات شفا بخش و خواص آلو سیاه برای زنان باردار و درمان دیابت در سایت جسارت

خواص آلو سیاه برای زنان باردار ,خواص آلوسیاه برای زن باردار,خواص آلوسیاه برای زنان باردار,آلو سیاه و بارداری,آلو سیاه در بارداری,آلو سیاه در بارداری,خواص آلو سیاه در بارداری,مصرف آلو سیاه در بارداری,خواص آلو سیاه در دوران بارداری

اثرات شفا بخش و خواص آلو سیاه برای زنان باردار و درمان دیابت

خواص آلو سیاه برای زنان باردار , خواص آلوسیاه برای زن باردار , خواص آلوسیاه برای زنان باردار , آلو سیاه و بارداری

ر این مطلب از سایت جسارت به اثرات شفا بخش و خواص آلو سیاه برای زنان باردار و درمان دیابت می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

آلو خشک حاوی میزان قابل توجهی مواد معدنی( آهن، منیزیم، پتاسیم) و ویتامین های E ،C و پیش ساز ویتامین A است که از سلول ها در برابر رادیکال های آزاد محافظت کرده و مانع از تخریب آن ها می شوند. آلو خشک سلول های شما را از گزند پیری حفظ می کند. ویتامین ها و مواد مغذی موجود در آن برای حفظ خاصیت ارتجاعی پوست و محدود کردن چین و چروک های پوستی فوق العاده اند.

خواص آلو سیاه برای زنان باردار

آلو سیاه کالری پایینی دارد و مصرف آن برای افراد تحت رژیم های لاغری توصیه می شود. هر عدد آلو سیاه کوچک حاوی ۳۰ کالری است. کالری مربوط به مصرف آلو سیاه به آسانی سوزانده می شود، به طوریکه ۴ دقیقه شنا برای سوزاندن ۳۰ کالری کافی خواهد بود.  نمایه گلیسمی آلو سیاه ۲۴ بوده و جزو موادغذایی با نمایه گلیسمی پایین به حساب می آید. نمایه گلیسمی پایین به این معناست که مصرف آلو سیاه موجب تغییرات اساسی در سطوح قند خون نخواهد شد. براساس مطالعه منتشر شده در مجله تغذیه، موادغذایی با سطوح گلیسمی پایین باعث بهبود کاهش وزن در یک رژیم غذایی کم کالری می شوند.  همچنین در صورت پیروی از یک برنامه کاهش وزن با میزان کربوهیدرت محدود، استفاده از آلو سیاه به عنوان یک میان وعده ی شیرین انتخاب خوبی است. این میوه حاوی ۷.۵ گرم کربوهیدرات بوده، بنابراین نسبت به یک عدد موز متوسط با میزان کربوهیدرات ۱۵ گرم می تواند برای رژیم غذایی کم کربوهیدرات گزینه ی مناسب تری باشد.

 درمان کننده بیماری کبدی، دفع کننده اوره، اسیداوریک و چربی خون است. برای درمان سردردهای گرم قبل از غذا آلوی تازه یا خشک میل شود.  برای خرد کردن سنگ مثانه از صمغ آلو ۶ بار یعنی هر ۳ ساعت یک حبه نیم گرمی در دهان گذاشته و مکیده شود. برای درمان تصلب شرائین از خیس کرده آلو صبح ناشتا استفاده کنند. ۱۰ عدد آلو در یک لیوان آب و یک قاشق غذاخوری گلاب اضافه شود و در صبح ناشتا میل کنند. آلو بوی بد دهان را از بین می‌برد.

خواص آلوسیاه برای زن باردار

آلو سیاه منبع خوبی از ویتامین C بوده، به طوریکه یک عدد میوه کوچک حاوی ۷ درصد از میزان روزانه توصیه شده به این ویتامین می باشد. ویتامین C آنتی اکسیدانی است که از سلول ها در برابر آسیب رادیکال های آزاد محافظت می کند. ویتامین C همچنین در کمک به تولید کارنیتین، نوراپینفرین و کلاژن موثر است.آلو سیاه حاوی ویتامین A بوده، به طوریکه ۸ درصد از میزان توصیه شده روزانه به این ویتامین را برای بدن فراهم می کند. ویتامین A همچنین باعث بهبود سلامت بینایی، باروری و استخوان می شود.مصرف آلو سیاه در تولید سروتونین مفید است. این انتقال دهنده ی عصبی باعث بهبود حالات روحی و اشتها می شود. پزشکان معمولا داروهای ضدافسردگی را برای کمک به افزایش سطوح سروتونین مغز در افراد مبتلا به افسردگی تجویز می کنند.

 مصرف این میوه برای اشخاصی که مبتلا به انگل معده، جوش های تازه و مترشح، گلودرد، ورم کلیه، سنگ کلیه، کم خونی، یبوست، خشکی معده، نقرس، اسید اوریک، چربی خون، تصلب شرائین، سرطان، جوش سیاه، اوره ، خارش پوست، سردرد، ترک لب و دهان و بدبوئی آن، آرتروز، تلخی دهان، ناراحتی های عصبی و کبدی، چسبندگی پلاکتهای خون ، استسقاء و مسمومیت می باشند مفید است.

خواص آلوسیاه برای زنان باردار

براساس وزارت کشاورزی امریکا، آلو سیاه از منابع پلی فنول ها به حساب می آید. پلی فنول ها موادشیمیایی موجود در موادغذایی می باشند که مانع از آسیب رسانی رادیکال های آزاد به بدن می شوند. رادیکال های آزاد مولکول های ناپایداری هستند که می توانند منجر به آسیب عروق و بسیاری از مشکلات سلامتی شوند.  آلو سیاه مقدار کمی چربی دارد، به طوریکه یک عدد میوه کوچک حاوی ۰.۲ گرم چربی است. همچنین آلو سیاه دارای چربی اشباع شده نیست، این چربی های مضر با بالا بردن سطوح کلسترول، باعث افزایش خطر بیماری قلبی-عروقی در افراد می شوند.آلو سیاه جزو موادغذایی رایج با میزان فراوانی از فیبر محلول است. در یک رژیم غذایی با میزان فراوانی از فیبر محلول احتمال کمتری برای ابتلا به زخم معده وجود دارد. در حقیقت شانس ابتلا به این بیماری تا ۶۰ درصد کاهش می یابد.

اثرات شفا بخش و خواص آلو سیاه برای زنان باردار و درمان دیابت

خواص آلو سیاه برای زنان باردار , خواص آلوسیاه برای زن باردار , خواص آلوسیاه برای زنان باردار , آلو سیاه و بارداری

افرادی که کارهای فکری میکنند و بیشتر ازدیگران در معرض نورشدید آفتاب قرار دارند حتما از این میوه استفاده کنند،مواد معدنی فراوان موجود در آلو تعادل یونی خون را از بین برده و مواد غذایی لازم را در اختیار سلول‌های بدن به ویژه سلول‌های عصبی قرار می‌دهد و عامل مهمی در کاهش بیماری های اعصاب است.

آلو سیاه و بارداری

فواید آلوسیاه خشک تنها مختص افزایش حس سیری در افراد نیست، بلکه سرشار از موادمغذی بوده که فواید سلامتی بالقوه ای برای بدن انسان دارد، به طوریکه براساس مقاله ی منتشر شده در مجله امریکایی تغذیه و موادغذایی، این میوه ی خشک شده از خطر ابتلا به بیماری های قلبی، پوکی استخوان، دیابت نوع ۲ و چاقی جلوگیری خواهد کرد.  مصرف یک چهارم فنجان آلوسیاه خشک یا تقریبا ۴ عدد از آن حاوی ۳۲ درصد از نیاز روزانه به ویتامین K و ۹ درصد از نیاز روزانه به پتاسیم است. ویتامین K موجود در این ماده غذایی برای ساخت استخوان های قوی و انعقاد خون ضروری بوده، همچنین پتاسیم نیز برای کارکرد درست سیستم عصبی و ماهیچه ای و محدود کردن افزایش فشار خون ناشی از مصرف زیاد سدیم مورد نیاز است.

 آب و فیبر بسیار زیاد این میوه نیز از مهمترین خصوصیات آن است. در تابستان به علت تعریق فراوان و از دست دادن آب؛ بدن بیشتر از قبل به مایعات نیاز دارد که این میوه نیز مانند دیگر میوه‌های تابستانی گزینه مناسبی است. افراد سیگاری بیشتر از دیگران به این دست میوه ها نیاز دارند؛ آنتی اکسیدان این دست میوه ها بهترین گزینه برای بیماران و به ویژه افراد سیگاری است در نتیجه مصرف این میوه ها افراد شادابی و نشاط خود را بازمی‌یابند.

آلو سیاه در بارداری

آلو سیاه خشک شده ی خام حاوی بیشترین میزان فیبر است. فیبر نامحلول موجود در آلو سیاه خشک از ابتلا به یبوست، بیماری های دیورتیکولیت روده بزرگ و بواسیر جلوگیری می کند. یک عدد آلو خشک ۰.۷ گرم فیبر و یک فنجان پر از این ماده غذایی ۱۲.۴ گرم فیبر دارد. اگر قبل از مصرف، آلو سیاه خشک در آب پخته شود، هر یک فنجان از این ماده غذایی ۹.۴ گرم فیبر خواهد داشت. آلو سیاه کنسرو شده در محلول غلیظ حاوی ۸.۹ گرم فیبر در یک فنجان است.  اگر رژیم غذایی شما حاوی میزان کمی فیبر است، به صورت تدریجی از موادغذایی غنی از فیبر از جمله آلوسیاه خشک شده استفاده کنید تا دستگاه گوارش فرصت عادت کردن به این ماده غذایی اضافی را داشته باشد. همچنین در صورت مصرف سریع فیبر ممکن است گاز روده و نفخ را تجربه کنید. همراه فیبر مقداری زیادی آب و مایعات بنوشید تا هر آنچه مورد نیاز سلامت روده است برای بدن فراهم شود.مصرف روزانه ۳ تا ۶ عدد آلوسیاه خشک در کاهش فشارخون موثر است. فیبر محلول موجود در این ماده غذایی باعث کاهش کلسترول شده و در نتیجه کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلب کرونری، سکته، حمله قلبی و نارسایی قلبی را به همراه دارد. همچنین براساس مجله امریکایی تغذیه و موادغذایی، مصرف آلوسیاه خشک ممکن است اکسیداسیون لیپوپروتئین با چگالی پایین یا کلسترول بد را به حداقل برساند که به کاهش التهاب در بدن و کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی کمک می کند.

اثرات شفا بخش و خواص آلو سیاه برای زنان باردار و درمان دیابت

خواص آلو سیاه برای زنان باردار , خواص آلوسیاه برای زن باردار , خواص آلوسیاه برای زنان باردار , آلو سیاه و بارداری

آلو خشک حاوی گلوکز (45 درصد) است و انرژی مغز را تامین می‌کند. در نتیجه می‌توانید در فصل امتحانات از آن استفاده کنید. این ماده غذایی همچنین منبع فروکتوز (25 درصد) و سوربیتول (30 درصد) است و قند مورد نیاز بدن را تامین می‌کند. این قندها به تدریج جذب بدن می‌شود. این ماده غذایی برای ورزشکاران توصیه می‌شود چون مانع از افزایش ناگهانی قند خون و افت قدرت عضلانی بدن می‌شود. به خاطر اینکه سرشار از منیزیم (45 میلی‌گرم در هر 100 گرم) است که برای تامین انرژی و انقباض عضلانی لازم و ضروری است.

آلو سیاه در بارداری

آلوسیاه خشک به دلیل ترکیبات منحصر به فردی که دارد، برای بیماران دیابتی و رژِیم های لاغری مناسب است. مصرف این میوه خشک شده قبل از صرف غذا به افزایش حس سیری و کاهش حجم غذای دریافتی کمک می کند.  آلوسیاه خشک مقدار بالایی فیبر، سوربیتول و فروکتوز دارد، اما باعث افزایش سریع سطح قندخون یا سطح انسولین بعد از مصرف نشده و انتخاب خوبی برای بیماران دیابتی است.

خواص آلو سیاه برای زنان باردار

  • سعید صفری

آیا میدانید علف خرس چیست و چه خواصی دارد

شنبه, ۲۸ بهمن ۱۳۹۶، ۰۷:۳۹ ق.ظ

آیا میدانید علف خرس چیست و چه خواصی دارد

علف خرس چیست,علف خرس,علف خرس چیست؟,گیاه علف خرس,درخت علف خرس,خواص گیاه علف خرس,خواص علف خرس,فواید علف خرس,خاصیت علف خرس,مضرات علف خرس,عوارض علف خرس,خوردن علف خرس,مصرف علف خرس,گیاه دارویی علف خرس,علف خرس در طب سنتی

علف خرس چیست , علف خرس , گیاه علف خرس , خواص گیاه علف خرس

در این مطلب از سایت جسارت با آیا میدانید علف خرس چیست و چه خواصی دارد بیشتر آشنا شوید . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد .

نام فارسی: علف خرس  نام علمی: Arctostaphylos uva-ursi (L.) Spreng  نام انگلیسی: Ericaceae  نام‌های دیگر: Arberry, Bearberry, bear’s Grape, Mountain Box, Red Bearberry, Upland Cranberyy

علف خرس چیست

ترکیبات موجود در گیاه دارویی علف های خرس : علف های خرس دارای مشتقات هیدروکینون که قسمت اعظم آن اربوتین ( 5 تا 15 درصد) و مقدار کمی متیل آربوتین می باشد. همچنین این گیاه دارویی دارای مقداری تانن که بیشترازنوع اسیدگالیک واسیدالاژیک است می باشد.دیگرمواد موجود دراین گیاه دارویی عبارتند از: اسیدکینیک , اسیداورسولیک و فلاونهایی مانند کورستین.این گیاه یک ضد اسهال بسیار قوی است و برای درمان این بیماری کاربرد دارد

علف خرس , خواص علف خرس , گیاه علف خرس , خواص دارویی علف خرس

علف خرس

گیاه دارویی علف خرس وخواص آن Bear Grass 

صنایع غذایی food industry  علف خرس را ازبرگ های خشک شده ی گیاهی به نام آرکتوستوفیلوس اوااورسی به دست می آورند. این گیاه دارویی به صورت درختچه ی همیشه سبز بوده وبومی اروپای مرکزی , شمال آمریکا وکانادا می باشد.  ترکیبات موجوددر گیاه دارویی علف خرس : علف خرس دارای مشتقات هیدروکینون که قسمت اعظم آن اربوتین ( 5 تا 15 درصد) ومقدار کمی متیل آربوتین می باشد. همچنین این گیاه دارویی دارای مقداری تانن که بیشتر از نوع اسیدگالیک واسیدالاژیک است می باشد.

علف خرس چیست , علف خرس , گیاه علف خرس , خواص گیاه علف خرس

این گیاه به صورت خرد شده، پودر شده، عصاره خشک برای تهیه دم کرده یا خیسانده‌های سرد و نیز به صورت عصاره یا اشکال دارویی جامد دارای مصارف خوراکی استفاده می‌شود.

علف خرس

دیگر مواد موجود دراین گیاه دارویی عبارتند از: اسیدکینیک , اسیداورسولیک وفلاونهایی مانند کورستین.  مواردمصرف گیاه دارویی علف خرس : عمل آنتی سپتیکی آربوتن هنگامی ظاهرمی گردد که ادرار دارای پی اچ قلیایی باشد چون دراین محیط آربوتین هیدرولیز شده وبه هیدروکینون تبدیل می شود. کورستین موجود دراین گیاه دارویی دارای اثر ادرارآورمی باشد ودر عفونت های ادراری موردمصرف دارد.درمصرف زیاد آن بایداحتیاط نمود چون هیدروکینون ایجاد مسمومیت می نماید. برگ های علف خرس رامی توان به صورت جوشانده مورد مصرف قرارداد. به طورکلی امروزه این گیاه دارویی را به عنوان مدر وقابض (ضد اسهال) مصرف می کنند.

علف خرس چیست

  • سعید صفری

ورود چای در ایران توسط کاشف السلطنه

جمعه, ۲۷ بهمن ۱۳۹۶، ۰۸:۵۶ ق.ظ

ماجرای تاریخی ورود چای در ایران توسط کاشف السلطنه 

ماجرای تاریخی ورود چای در ایران توسط کاشف السلطنه در سایت جسارت

چای در ایران ,چای در ایران و جهان,چای در ایران,تاریخچه چای در ایران,قدمت چای در ایران,چای کامبوچا در ایران,چای سفید در ایران,صنعت چای در ایران,تاریخچه چای در ایران و جهان,تاریخچه چای در ایران,تاریخ چای در ایران,چای ایرانی,چای ایران,تمرکز کشت چای در ایران,اولین کشت چای در ایران,کشت چای ایران,بهترین چای در بازار ایران,بهترین چای موجود در ایران,بهترین چای سبز در ایران,بهترین چای ایرانی,بهترین چای ایرانی کدام است,بهترین چای ایران,بهترین چای سبز ایرانی,بهترین مارک چای سبز در ایران,بهترین برند چای در ایران,قیمت چای سفید در ایران,خرید چای سفید در ایران,چای سفید ایرانی,چای سفید ایران,صنعت چای ایران

ماجرای تاریخی ورود چای در ایران توسط کاشف السلطنه

چای در ایران , چای در ایران و جهان , چای در ایران , تاریخچه چای در ایران

در این مطلب از سایت جسارت به ماجرای تاریخی ورود چای در ایران توسط کاشف السلطنه می پردازیم. امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد .

آقا محمدخان قاجار قوانلو، ملقب به کاشف السلطنه و مشهور به چایکار؛ فرزند اسدالله میرزا در 1282 ق (۱۲۴۴ هجری شمسی) در شهرستان تربت حیدریه متولد شد. نسبش به عباس میرزا نایب السلطنه می رسد. او پس از پایان تحصیلات مقدماتی به استخدام وزارت امور خارجه درآمد. دو سال منشی میرزانصرالله خان مشیرالدوله وزیر خارجه وقت بود. در 1298 ق با سمت دبیر دومی به سفارت ایران در فرانسه اعزام شد شد و در رشته حقوق دانشگاه سوربن فرانسه به تحصیل پرداخت.

چای در ایران

ابتدا مصرف چای در میان قبایل چین مرسوم گشته وتاریخ دقیقی برای مصرف چای در ایران را نمی توان مشخص نمود لیکن براساس نوشته های بجا مانده از مورخین و محققین و سفرنامه ها ، مصرف چای در ایران از اواخر قرن پانزدهم و آغاز قرن شانزدهم شروع و شخصی به نام حاج محمد گیلانی ، تاجر ایرانی ، اطلاعات اولیه مربوط به چای و طریقه مصرف آن را از چین به اروپا برده است . ایرانیان قبل از اسلام همانند سایر مردم دنیا از نوشیدنیهای متداول آن زمان استفاده می نمودند لیکن پس از ورود اسلام و به دلیل عدم مشروعیت آنها ، نوشیدن قهوه را جایگزین نمودند . به دلیل دوری از مراکز تولید و شرایط نامساعد حمل ونقل و تجارت آن از یک طرف و نزدیکی تجارت ایران با چین و راههای ارتباطی مطمئن مثل جاده ابریشم از طرف دیگر باعث جایگزینی چای به جای قهوه گردید . مصرف چای در ایران با وارداتی که از طریق شمال (کشورچین) و از طریق جنوب (کشورهند ) انجام می گرفت تامین می شد .

در سال پنجم اقامت خود در پاریس، به رتبه نایب اولی سفارت ارتقاء یافت. در همین اوان وارد لژ فراماسونری شد. در سفر سوم ناصرالدین شاه به اروپا در 1306 ق به عنوان مترجم دکتر فووریه، طبیب مخصوص شاه برگزیده شد و پس از هشت سال به ایران بازگشت. کاشف السلطنه در 1311 ق از سوی حاکم خراسان ( مؤیدالدوله) نایب الایاله تربت حیدریه گردید. در همین دوران با مخالفان استبداد همصدا شد و به نشر افکار جدید و شبنامه نویسی پرداخت و چون ناصرالدین شاه فرمان دستگیری او را صادر کرد، ابتدا به ملک خود در نیشابور و سپس به روسیه و از آنجا به عثمانی گریخت.

چای در ایران و جهان

در سال 1261 هـ . ش ، شخصی به نام حاج محمد اصفهانی کشت چای در ایران را آغاز نمود ولی به عللی رونق و توسعه نیافت تا در سال 1279 هـ ش ، بار دیگر با تلاش و احتمام محمد میرزای چایکار ملقب به کاشف السلطنه که ژنرال کنسول ایران در هندوستان بود ، آغاز گردید . او با این دیدگاه که مقدار زیادی ارز برای واردات چای صرف میگردد و تولید چای می تواند یکی از منابع عظیم برای رونق اقتصادی کشور باشد اقدام به کشت چای نمود . کاشف السلطنه در هندوستان با وجود اینکه دولت هند از یادگیری فنون چایکاری برای اتباع خارجی شدیداٌ ممانعت بعمل می آورد ، توانست فنون کشت و تولید چای را بیاموزد و با مطالعه و بررسی شرایط آب و هوایی ایران و مشابهت آب و هوای شمال کشور با کشور هندوستان طی فداکاری و زحمات فراوان ، تعداد زیادی بذر و سه هزار اصله نهال را با شرایط حمل ونقل آن زمان که گاری و درشکه بوده ، به ایران انتقال داد و اقدام به احداث باغ چای در لاهیجان و کلارآباد نمود (سال 1279 هـ . ش)

او پس از قتل ناصرالدین شاه به ایران بازگشت و به سمت قنسول ایران در هند انتخاب شد. او هنگام اقامت در هند با صنعت چای و کشت آن، در آن کشور آشنا شد و آن را فراگرفت و هنگامی که به ایران بازگشت مقدار زیادی تخم چای و قلم گیاه آن را با خود آورده کشت چای را در منطقه گیلان آغاز کرد و رونق داد. او که قبلا موقعیت و حاصلخیزی زمین‌های گیلان را بررسی نموده بود و لاهیجان و همچنین تنکابن را مناسب کشت این محصول دیده بود، بذرها و نهال های چای را به این دو شهر منتقل نمود و به این ترتیب نخستین باغهای چای در سال ۱۲۷۹ شمسی در شمال کشور احداث گردید. امروزه کشت چای از تنکابن تا رضوانشهر تالش گسترش یافته است. چند سال بعد اولین کارخانه چای کشور به پیشنهاد کاشف السلطنه در مجلس تصویب شد. او کتابی به عنوان «رساله دستورالعمل زراعت چای» به چاپ رساند و به صورت عملی مراحل کشت و تولید چای، نحوه چیدن برگ چای، انتخاب و درجه بندی چای، و همچنین روش مالش و خشک کردن و چشیدن چای را به کارگران آموخت.

چای در ایران

این عمل او مورد مخالفت عده کثیری که از جانب برخی محافل تحریک می شدند قرار گرفت و حتی در بعضی از موارد منجر به کندن نهالها و ویران کردن باغات شد . ضمناً چون بهره برداری از باغات چای پس از پنج سال از غرس نهال دو ساله آغاز می شود و کشاورزان در آن زمان نیز آشنایی کافی در امور کاشت ، داشت و برداشت نداشتند لذا علاقه و تمایل به کشت چای نشان نمی دادند اما کاشف السلطنه با تحمل مرارت های زیاد و رویارویی با موانع مادی و مشکلات اجتماعی شرایط گسترش احداث باغهای چای در واحد سطح را فراهم کرد و با ایجاد انگیزه ، زمینه علاقمندی کشاورزان به کشت چای را بوجود آورد . نخستین بار تعدادی از کشاورزان در حومه شهر لاهیجان (چارخانه سر) کشت چای را آغاز کردند و به تدریج در سایر نقاط استان گیلان گسترش یافت بطوریکه در سال 1319 مساحت باغات چای به 600 هکتار رسید .

ماجرای تاریخی ورود چای در ایران توسط کاشف السلطنه

چای در ایران , چای در ایران و جهان , چای در ایران , تاریخچه چای در ایران

کاشف السلطنه در 1322 ق به عنوان کاردار دولت ایران به سفارت ایران در پاریس اعزام شد. پس از بازگشت به کشور از سوی نخستین دوره مجلس شورای ملی مأمور تأسیس بلدیه به سبک جدید برای تهران شد. از جمله فعالیتهای او در شهرداری، نامگذاری خیابانها و کوچه های تهران، شماره گذاری منازل، روشنایی خیابانها با چراغ برق و برخی کارهای دیگر بود. وی پس از یک سال و اندی از این شغل استعفا داد و به وزارت خارجه بازگشت.

تاریخچه چای در ایران

روند توسعه تدریجاً ادامه داشت تا اینکه در سال 1337 دولت ایران اقدام به تأسیس سازمان چای کشور نمود تا کشاورزان چایکار و صاحبان صنعت چایسازی را تحت حمایت قرار دهد . در حال حاضر سطح زیر کشت چای حدود 32000 هکتار می باشد که در بیش از 900 قریه در شهرهای صومعه سرا ، فومن ، شفت ، رشت ، لاهیجان ، آستانه اشرفیه ، سیاهکل ، لنگرود ، رودسر و املش در استان گیلان و شهرهای رامسر و تنکابن تا حوالی چالوس در استان مازندران به طول حدود 200 کیلومتر بصورت نامنظم و مجزا با فواصل کم و زیاد و دور و نزدیک با جاده اصلی بصورت پراکنده قرار گرفته و هم اکنون حدود 60000 خانوار در کشت و کار این محصول اشتغال دارند .

چای در ایران

  • سعید صفری

مضرات و خواص کشمش سبز در بارداری و برای کودکان

يكشنبه, ۱۵ بهمن ۱۳۹۶، ۰۷:۰۸ ق.ظ

مضرات و خواص کشمش سبز در بارداری و برای کودکان

خواص کشمش سبز ,خواص کشمش سبز در بارداری,خواص کشمش سبز قلمی,خواص کشمش سبز برای کودکان,خواص درمانی کشمش سبز,خواص دارویی کشمش سبز,خواص ومضرات کشمش سبز,خواص خوردن کشمش سبز,خواص نخود و کشمش سبز,خواص و مضرات کشمش سبز,فواید و مضرات کشمش سبز,فواید خوردن کشمش سبز

مضرات و خواص کشمش سبز در بارداری و برای کودکان

خواص کشمش سبز , خواص کشمش سبز در بارداری , خواص کشمش سبز قلمی , خواص کشمش سبز برای کودکان

در این مطلب از سایت جسارت به مضرات و خواص کشمش سبز در بارداری و برای کودکان می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

کشمش با حذف آب از انگور بدست می آید. از آنجا که دهیدراتاسیون حجم را کاهش می دهد محتوای قند و کالری کشمش بطور قابل توجهی در یک وعده کوچکتر، در مقایسه با میوه های تازه بالاتر می باشد. با توجه به نظر وزارت کشاورزی ایالات متحده (USDA)، یک وعده کشمش یک چهارم فنجان است. که این شامل 108 کالری و 21 گرم قند است. ولی یک چهارم فنجان انگور بی هسته، که شامل 26 کالری و 5.9 گرم قند می باشد.

خواص کشمش سبز

خواص انواع مویز و کشمش : به حبه‌های درشت خشک شده انگور سیاه، مویز گفته می‌شود. این نوع خشکبار در واقع از نظر شکل ظاهری و رنگ آن با کشمش متفاوت، ولی از نظر خواص تا حدود زیادی شبیه آن است. مویز نوعی خشکبار است که با خشک کردن انگور حاصل می‌شود. مویز نوعی کشمش است که از انگور شاهانی تهیه می‌شود. کشمش بیشتر برای انگور خشکیده? کوچک استعمال می‌شود و مویز در انگور بزرگ. مویز بر اثر خشک شدن خواص خود را از دست نمی‌دهد و حتی اثر نیرو بخش آن بیشتر می‌شود. مویز سرشار از ویتامین های E ، A ، B و املاحی مانند کلسیم، فسفر و پتاسیم است. مویز دارای اسیدهای چرب امگا 3 و امگا 6 می باشد. همچنین باید اشاره داشت که بهترین و پرخاصیت‌ترین نوع آن مویز پر گوشت، کم دانه یا بی‌دانه است.

مضرات و خواص کشمش سبز در بارداری و برای کودکان

خواص کشمش سبز , خواص کشمش سبز در بارداری , خواص کشمش سبز قلمی , خواص کشمش سبز برای کودکان

از فواید کشمش تسکین یبوست، اسیدوز، کم خونی، تب و اختلال عملکرد جنسی است. کشمش برای کمک به تلاش در افزایش وزن از راه سالم موثر شناخته شده است و همچنین بر سلامت چشم، مراقبت از دندان و کیفیت استخوان تاثیر مثبت دارد.

خواص کشمش سبز در بارداری

مویز از ابتلا به آلزایمر، سرطان و دیابت جلوگیری می‌کند . ترکیبات مویز اثر بسیار قوی در جلوگیری از بروز اختلالات بیماری آلزایمر دارد. هر چه میزان آنتو سیانین (عامل رنگ سیاه مویز) بیشتر باشد، قدرت مویز در جلوگیری از آلزایمر بیشتر می‌شود. باید یادآوری شود که ترکیبات موجود در مویز می‌تواند از تصلب شرایین (سفت و سخت رگ‌ها) و چسبندگی پلاکت‌ها جلوگیری می‌کند. با خوردن مویز، غلظت خون کاهش می‌یابد رگ‌های خونی منبسط می‌شود با خوردن مویز غلظت خون کاهش می‌یابد. رگ‌های خونی منبسط می‌شوند و خون می‌تواند با سرعت بیشتر ی در بدن جریان یابد و در نتیجه مانع انباشته شدن پلاکت‌های خون روی هم می‌شود و از لخته شدن خون پیشگیری می‌کند. به طورکلی مویز درمان کننده بیماری‌های قلبی و پایین آورنده فشار خون است و برای بیماران دیابتی بسیار مفید می‌باشد. مویز می‌تواند به تقویت معده کمک کند و برای افرادی که ناراحتی‌های گوارشی دارند مفید است از دیگر خواص مهم مویز می‌توان به اثرات ضد درد ضد باکتری و اثرات محافظت کنندگی از کبد قلب و سیستم ایمنی بدن اشاره کرد.

مضرات و خواص کشمش سبز در بارداری و برای کودکان

خواص کشمش سبز , خواص کشمش سبز در بارداری , خواص کشمش سبز قلمی , خواص کشمش سبز برای کودکان

کشمش یک عضو سالم از رده میوه های خشک می باشد. این خوراک طلایی، سبز یا سیاه رنگ مورد علاقه ی تقریباً همه شما به ویژه کودکان می باشد. کشمش به طور گسترده در پخت و پز فرهنگی در سراسر جهان ( به خصوص در دسر ) استفاده می شود و نیز به عنوان مکمل های غذایی با انرژی بالا برای کوهنوردان و اردوها استفاده می شود.

خواص کشمش سبز قلمی

مصرف مویز همچنین از سردردهای میگرنی پیشگیری می‌کند و موجب کاهش شدت درد آن می‌شود. مویز در گروه میوه‌ها طبقه‌بندی می‌شود و دو قاشق غذاخوری مویز معادل 30 گرم حدود 60 کیلوکالری انرژی دارد. مویز منبع انرژی است و افرادی که مبتلا به یبوست هستند می‌توانند در رژیم غذایی خود از مویز استفاده کنند. مویز سرشار از ویتامین‌های گروه C است ولی ویتامین B خود را از دست داده است و دیابتی‌ها در مصرف میوه‌های خشک مانند مویز دقت کنند به دلیل این قند این گونه میوه‌ها زیاد است. در سال های اخیر، مویز در آجیل فروشی ها جایگاه ویژه ای را به خود اختصاص داده است و اغلب خانواده ها از آن همراه با دیگر مغزها، برای افزایش توان و انرژی به ویژه در فصول سرد سال استفاده می کنند، اما سوال اینجاست که آیا مویز را می توان جایگزین انگور کرد؟ آیا افراد دیابتی و چاق می توانند از این میوه خشک استفاده کنند؟

مضرات و خواص کشمش سبز در بارداری و برای کودکان

خواص کشمش سبز , خواص کشمش سبز در بارداری , خواص کشمش سبز قلمی , خواص کشمش سبز برای کودکان

وقتی کشمش را قورت می دهید فیبر موجود در آن شروع به تورم و با توجه به مایعات طبیعی بدن می کند این فرم کشمش خشک منقبض شده به مواد غذایی در حال حرکت از طریق دستگاه گوارش اضافه شده و به تسکین یبوست کمک می کند. نوع فیبر در نظر گرفته شده در کشمش فیبر نامحلول است علاوه بر کاهش یبوست، کشمش نیز می تواند به متوقف کردن مدفوع شل کمک کند زیرا دوباره با جذب مایع مدفوع شل و دفعات اسهال را بصورت غیر قابل پیش بینی کاهش می دهد.

خواص کشمش سبز برای کودکان

معمولا مویز تهیه شده از انگور قرمز مجلسی یا انگور شاهانی بهتر است. ترکیبات سیاه یا قرمز رنگ موجود در مویز از نوع آنتوسیانین و پلی فنولیک است که دارای خواص ضدسرطان و ضدآلزایمر هستند. مقدار زیاد آنتوسیانین موجب شده که ارزش مویز در مقایسه با انگور سبز و کشمش به مراتب بیشتر و کامل تر باشد. ترکیبات مویز اثر بسیار قوی در جلوگیری از بروز اختلالات بیماری آلزایمر دارند. هر چه میزان آنتوسیانین (عامل رنگ بنفش یا سیاه مویز) بیشتر باشد، قدرت مویز در جلوگیری از آلزایمر بیشتر می شود. از سوی دیگر این میوه می تواند با تولید انرژی در روزهای سرد سال، بدن را گرم و پرانرژی کند. مویز حاوی آنتوسیانیدها است که ارزش غذایی آن را افزایش می‌دهد. و رنگ تیره مویز به دلیل وجود همین آنتوسیانیدها است که مویز ضد سرطان، درمان کننده بیماری های قلبی و پایین آورنده ی فشار خون است.

مضرات و خواص کشمش سبز در بارداری و برای کودکان

خواص کشمش سبز , خواص کشمش سبز در بارداری , خواص کشمش سبز قلمی , خواص کشمش سبز برای کودکان

کشمش، مانند تمام میوه های خشک، ابزار بسیار خوبی برای به دست آوردن وزن از یک راه سالم است از آنجایی که آنها پر از فروکتوز و گلوکز هستند و حاوی مقدار زیادی از انرژی بالقوه است. کشمش بخش ایده آل از یک رژیم غذایی برای ورزشکاران و یا بدنسازان که نیاز انرژی بالا دارند می باشد آنها علاوه بر رژیم غذایی سالم بیشتر به دلیل بسیاری از ویتامین ها، اسیدهای آمینه و مواد معدنی در کشمش، مانند سلنیوم و فسفر، که جذب سایر مواد مغذی و پروتئین را در بدن تسهیل می کند.

خواص درمانی کشمش سبز

مویز می تواند به تقویت معده کمک کند و برای افرادی که ناراحتی های گوارشی دارند، مفید است. مویز موجب تقویت سیستم گوارش بدن می شود و برای مادران باردار، شیرده و کودکان مفید است چرا که می تواند به عنوان میان وعده مصرف شود. چنانچه هر فردی هر روز صبح 21 عدد مویز را ناشتا مصرف کنند، موجب افزایش هوشیاری و قوت بدن آنها می شود. افرادی که صبح بعد از بیدار شدن از خواب، احساس خستگی، ضعف و ناتوانی می کنند، با مصرف مویز به مدت 6 ماه ناشتا، بدن شان قوت زیادی می گیرد، مغزشان تقویت شده وسردی و بلغم از بدن آنها خارج می شود. مویز و بادام منبع غنی از کلسیم می باشند و موجب تقویت و استحکام مفاصل نیز می باشند. با مصرف معجون یک لیوان شیر و یک قاشق عسل و پودر سنجد می توان در هر سنی استخوان ها را تقویت کرد و بدن را تقویت نمود.

مضرات و خواص کشمش سبز در بارداری و برای کودکان

خواص کشمش سبز , خواص کشمش سبز در بارداری , خواص کشمش سبز قلمی , خواص کشمش سبز برای کودکان

برای سال های بسیاری، برخی از مردم اعتقاد دارند که کشمش دارای قدرت برای کاهش فشار خون و حفاظت از یکپارچگی سلامت قلب دارد مطالعات فشرده همبستگی مثبت بین کاهش فشار خون بالا و مصرف کشمش را نشان می دهد هر چند این یافته ها هنوز هم کاملاً قطعی نیستند بسیاری از مواد غذایی کشمش بسته بندی شده، مفید است اما کارشناسان بر این باورند که سطح بالایی از پتاسیم در کشمش است و به کاهش فشار خون کمک می کند پتاسیم یک راه خوب برای کاهش تنش رگ های خونی و کاهش فشار خون است.

خواص دارویی کشمش سبز

کدام کشمش بهتر است؟ به میوه رسیده و خشک شده ارقام مختلف انگور بی دانه یا دانه دار ،کشمش گویند. کشمش آفتاب خشک، سایه خشک، تیزابی و انگوری از جمله کشمش هایی است که این روزها در بازار به فروش می رسد. کشمش آفتاب خشک به کشمش پلویی هم معروف است و کیفیت و قدرت بالا و طعم خوبی دارد. رنگ سرخ، ملاک تشخیص این کشمش از انواع دیگر آن است. کشمش سایه خشک نوعی کشمش است که رنگ آن تغییر نکرده و سبز باقی می ماند. انگورعسگری به این روش خشک می شود و ارزش تغذیه ای آن بالاست. کشمش تیزابی به وسیله تیزاب خشک می شود. این ماده از طعم و بو و کیفیت کشمش می کاهد و دوز زیاد آن سرطانزاست. رنگ کشمش، زرد مایل به قهوه ای خرمایی است. این کشمش به دلیل روغن موجود در تیزاب سطحی چرب و نیمه براق دارد و این ملاک مناسبی برای تشخیص آن است. کشمش انگوری به تیزاب آغشته و با دود گوگرد خشک می شود. رنگ آن زرد کهربایی مایل به قهوه ای روشن است و به دلیل ترکیبات گوگردی فشار مضاعفی بر کلیه ها تحمیل کرده و برای سلامت مضر است.

خواص کشمش سبز

  • سعید صفری

پودر جوانه گندم برای چاقی

چهارشنبه, ۱۱ بهمن ۱۳۹۶، ۱۰:۰۴ ب.ظ

نحوه مقدار مصرف پودر جوانه گندم برای چاقی کودکان و کنترل فشار خون

پودر جوانه گندم برای چاقی,پودر جوانه گندم برای چاقی صورت,پودر جوانه گندم برای چاقی بدن,پودر جوانه گندم برای چاقی صورت خوبه,پودر جوانه گندم برای چاقی کل بدن,پودر جوانه گندم برای چاق شدن,پودر جوانه گندم برای چاق شدن صورت,پودر جوانه گندم چاق شدن,طریقه مصرف پودر جوانه گندم برای چاق شدن,طرز استفاده از پودر جوانه گندم برای چاق شدن,خواص پودر جوانه گندم برای چاق شدن,تاثیر پودر جوانه گندم برای چاق شدن

پودر جوانه گندم برای چاقی , پودر جوانه گندم برای چاقی صورت , پودر جوانه گندم برای چاقی بدن , پودر جوانه گندم برای چاقی صورت خوبه

در این مطلب از سایت جسارت به نحوه مقدار مصرف پودر جوانه گندم برای چاقی کودکان و کنترل فشار خون میپردازیم . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد .

مصرف روزانه و مرتب جوانه گندم به رفع کم خوابی و تقویت حافظه کمک می کند جوانه گندم تازه را هر روز صبح ناشتا به صورت 1 قاشق غذاخوری خوب جویده و فرو دهید. جوانه غلات دارای مواد مغذی و ضروری است که مصرف آن به بدن سود فراوان می رساند. جوانه غلات سرشار از ویتامین ها و املاح معدنی است که از چروک شدن پوست پیشگیری می کند و غدد جنسی را فعال می سازد و از دیدگاه طب سنتی دارای طبیعت گرم بوده که برای خون سازی بسیار مفید است.

پودر جوانه گندم برای چاقی

پودر جوانه گندم مکملی بسیار مفید برای بدن می باشد که هم می تواند چاق کننده و هم لاغر کننده باشد. اگر این پودر را به قصد چاق شدن مصرف میکنید باید ده دقیقه پس از غذا آن را میل کنید. اما اگر قصد لاغرشدن دارید باید پودر را ده دققیه قبل از غذا میل کنید. البته علاوه بر افزایش یا کاهش وزن این پودر دارای خواص بیشماری است از جمله جلوگیری از ریزش موها و زیبایی پوست. خواص: پودر جوانه گندم یک مکمل غذایی پر ارزش و سرشار از ویتامینE و ویتامین های گروه B است. ویتامین E امروز به عنوان معجزه گر و اکسیر جوانی معرفی می شود.سلنیوم و منیزیوم وجود در جوانه گندم ، در پیشگیری از ابتلا به انواع سرطان موثر شناخته شده است.

پودر جوانه گندم برای چاقی , پودر جوانه گندم برای چاقی صورت , پودر جوانه گندم برای چاقی بدن , پودر جوانه گندم برای چاقی صورت خوبه

جوانه گندم را می توان به صورت های مختلف مصرف کرد، به عنوان مثال می توان آن را چرخ کرد و در تهیه انواع غذای خام استفاده کرد. اگر جوانه گندم به اندازه یک سانت رشد کند و سپس آن را خشک کرد و آسیاب شود، آرد جوانه گندم به دست می آید که می توان در تهیه شیرینی ها به کار رود. جوانه گندم در ریزش مو و در ترمیم موهای آسیب دیده نقش مؤثری دارد

پودر جوانه گندم برای چاقی صورت

پودر جوانه گندم غنی از ویتامین E و B است . ویتامین E به عنوان یک آنتی اکسید محسوب می‌شود که در پیشگیری از اکسیده شدن کلسترول مفید بوده و باعث کاهش بیماری‌های قلبی عروقی می‌شود. همچنین جوانه‌ها دارای فیبر، سلنیوم و فینریوم هستند که در پیشگیری از ابتلا به انواع سرطان به خصوص سرطان روده موثر شناخته شده‌اند و برای رفع یبوست مفید هستند. از سوی دیگر باید حتما جوانه گندم در برنامه غذایی زنان باردار و شیرده که نیاز غذایی بالایی دارند گنجانده شود. همچنین مصرف ویتامین B به خصوص B1 در جوانه را برای تعادل سیستم عصبی ضروری دانست و خاطرنشان کرد: این ماده غذایی برای رفع بی‌خوابی، خستگی و اختلالات عصبی افراد مفید است.

پودر جوانه گندم برای چاقی , پودر جوانه گندم برای چاقی صورت , پودر جوانه گندم برای چاقی بدن , پودر جوانه گندم برای چاقی صورت خوبه

جوانه گندم در درمان مشکلات پوستی تأثیر بسیار دارد. توصیه می شود که تا پایان درمان از مصرف روزانه جوانه گندم در غذا و سالاد و از نوع خشک آن به صورت ماسک استفاده کنید. برای درست کردن ماسک، مقداری از پودر جوانه گندم را به همراه مقداری شیر کم چرب روی صورت قرار داده و قبل از خشک شدن ماسک پوست را شست وشو دهید.

پودر جوانه گندم برای چاقی بدن

در کودکانی که دچار سوء‌تغذیه هستند، این ماده غذایی باید به صورت سوپ یا همراه سالاد در برنامه غذاییشان گنجانده شود. ویتامین A موجود در جوانه گندم باعث افزایش قوه بینایی، بهبود بینایی و سرعت رشد کودکان می‌شود. همچنین پتاسیم موجود در آن سبب کاهش و کنترل فشار خون و آهن موجود در آن در رفع کم خونی و فقر آهن موثر شناخته شده است. ‌در هر ۱۰۰ گرم از جوانه گندم ۳۶۷ کالری انرژی، ۷۳ گرم کربوهیدرات، ۱۰ گرم پروتئین،‌۳ گرم چربی، ۵۴ میلی گرم کلسیم، ۶۱۱ میلی گرم فسفر، ۶٫۹ میلی گرم آهن، ۶۷۱ میلی گرم پتاسیم و ۱٫۸ گرم فیبر وجود دارد.

پودر جوانه گندم برای چاقی

  • سعید صفری